Servicii

Internet Wi-Fi

Componenta definitorie a secolului XXI se regaseste in fiecare camera, la fiecare nivel al conceptului Nimbus.

Tanarul calator

Turismul, atat personal, cat si de business, dezvolta noi orizonturi si perspective in viata, creaza multiple posibilitati de dezvoltare personala, sfera de sociabilitate devenind infinita.

NIMBUS FITNESS
Dedicat oaspetilor ACTIVI

Astazi pare tot mai greu sa-ti gasesti timp pentru activitatile care iti fac placere si te incarca cu energie pozitiva. Munca intensa si stresul care o insoteste adesea, plus responsabilitatile zilnice legate de alte aspecte cotidiene, te epuizeaza. Cum ramane cu sanatatea ta in aceasta situatie?

Nimbus, in parteneriat cu Activ Club, iti propune solutii adaptate preferintelor si nevoilor tale zilnice de mentinere fizica. Uita de sedentarism si de lipsa tonusului! Acum poti alege dintr-o gama diversa de activitati sportive si recreative individuale sau colective, acompaniate de posibilitati diverse de socializare. Sportul nu e doar o sursa de sanatate - e si o garantie a bunei dispozitii!

Spatiul clubului este special amenajat pentru intretinerea unei game largi de activitati in sezonul cald si rece deopotriva. Cu 7 terenuri de tenis omologate, prevazute cu instalatie pentru nocturna, doua terenuri acoperite in timpul iernii si un teren de fotbal cu gazon artificial si nocturna.

Bazinul de inot interior poate fi o oaza de relaxare si locul unde cei mici pot deprinde tehnica inotului, iar in timpul verii, piscina si plaja reprezinta refugiul unei dupa-amiezi calduroase. Sala de fitness, cele trei sali de aerobic si sala de spinning vor fi preferatele celor care vor sa aiba o silueta tonifiata si conditie fizica buna, iar sauna uscata cu aromaterapie accentueaza efectul exerciliilor fizice.

In plus, centrul de masaj anticelulitic si de relaxare asigura beneficiile aditionale sportului, iar pentru a te destinde dupa efortul fizic, poti savura o bautura la bar sau pe terasa!

Oaspetii Nimbus beneficiaza de o atenlie deosebita in ceea ce priveste facilitarea accesului la serviciile oferite de programul NimbusFitness.