Servicii

Internet Wi-Fi

Componenta definitorie a secolului XXI se regăseşte în fiecare camera, la fiecare nivel al conceptului Nimbus.

Tânărul călător

Turismul, atât personal, cât şi de business, dezvoltă noi orizonturi şi perspective în viaţă, creează multiple posibilităţi de dezvoltare personală, sfera de sociabilitate devenind infinită.

NIMBUS FITNESS
Dedicat oaspeţilor ACTIVI

Astăzi pare tot mai greu să-ţi gaseşti timp pentru activităţile care iţi fac placere şi te încarcă cu energie pozitivă. Munca intensa şi stresul care o însoţeşte adesea, plus responsabilităţile zilnice legate de alte aspecte cotidiene te epuizează. Cum rămâne cu sănătatea ta în această situaţie?

Nimbus, în parteneriat cu Activ Club, iţi propune soluţii adaptate preferintelor şi nevoilor tale zilnice de menţinere fizică. Uită de sedentarism şi de lipsa tonusului! Acum poţi alege dintr-o gamă diversă de activităţi sportive şi recreative individuale sau colective, acompaniate de posibilităţi diverse de socializare. Sportul nu e doar o sursă de sanatate - e şi o garantie a bunei dispoziţii!

Spaţiul clubului este special amenajat pentru întretinerea unei game largi de activităţi în sezonul cald şi rece deopotriva. Cu 7 terenuri de tenis omologate, prevăzute cu instalaţie pentru nocturnă, două terenuri acoperite în timpul iernii şi un teren de fotbal cu gazon artificial şi nocturnă.

Bazinul de înot interior poate fi o oază de relaxare şi locul unde cei mici pot deprinde tehnica înotului, iar în timpul verii, piscina ţi plaja reprezintă refugiul unei dupa-amiezi călduroase. Sala de fitness, cele trei săli de aerobic şi sala de spinning vor fi preferatele celor care vor să aibă o silueta tonifiată şi condiţie fizică bună, iar sauna uscată cu aromaterapie accentuează efectul exerciţiilor fizice.

În plus, centrul de masaj anticelulitic şi de relaxare asigură beneficiile adiţionale sportului, iar pentru a te destinde după efortul fizic, poţi savura o băutură la bar sau pe terasă.

Oaspeţii Nimbus beneficiază de o atenţie deosebită în ceea ce priveşte facilitarea accesului la serviciile oferite de programul Nimbus Fitness.